WIJN CHAMPAGNE BLOEMEN FRUITMAND TAART CADEAUBON CHOCOLADE BALLON KRAAMKADO
 
023 737 0017
 

Bezorging van uw bestelling
Uw winkelwagen bevat geen producten

Bezorgd wanneer u wenst
Indien u een bestelling plaatst bij Champagnebezorgen.nl is het mogelijk om zelf de gewenste bezorgdatum op te geven! Zo kunt u cadeau's of relatiegeschenken al ruim van te voren bestellen. Pas op de datum die u heeft opgegeven zal uw zendig worden afgeleverd. Ideaal als u niet in staat bent een kennis of relatie op de desbetreffende dag persoonlijk te bezoeken! Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijdstip op te geven.

 

Voor 17.00 uur besteld, volgende dag bezorgd!
Champagnebezorgen.nl biedt de service om een bestelling die voor 17.00 uur is geplaatst, de volgende dag nog te bezorgen! (Alleen geldig op werkdagen). Hierdoor is het mogelijk om een bestelling razendsnel te bezorgen.

 

Bezorgdienst
Alle zendingen van Champagnebezorgen.nl worden verzorgd door PostNL. Zodra uw bestelling door Champagnebezorgen.nl is verwerkt, wordt deze overgedragen aan PostNL. Hiervan ontvangt u automatisch per email bericht.

 

Bezorgprocedure
Bestellingen van Champagnebezorgen.nl worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering zijn er een aantal mogelijkheden die de koerier kan ondernemen:
  • De koerier neemt het pakket retour en zal de eerstvolgende bezorgdag een nieuwe poging ondernemen.
  • De koerier geeft het pakket af bij één van de naastgelegen buren.
  • De koerier geeft het pakket af bij het dichtsbijzijnde Postkantoor. Hier kan het pakket de eerstvolgende werkdag worden afgehaald.
In alle gevallen zal de koerier een kaart in de brievenbus achterlaten waarop de ondernomen actie is aangegeven.

 

Uw zending volgen
Het emailbericht dat u ontvangt, nadat uw pakket is overgedragen aan PostNL, bevat een link naar de PostNL Track & Trace website. Via deze link kunt u de actuele bezorgstatus van uw zending bekijken. Uw pakket zal verschillende fases doorlopen. Uiteindelijk kunt u ook terugzien wanneer het pakket is bezorgd.

Wilt u meer informatie over de bezorgstatus van uw bestelling? Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Champagnebezorgen.nl. Onze medewerkers kunnen u altijd op de hoogte brengen van de bezorgstatus.