WIJN CHAMPAGNE BLOEMEN FRUITMAND TAART CADEAUBON CHOCOLADE BALLON KRAAMKADO
 
023 737 0017


Moët & Chandon Champagne bestellen
Uw winkelwagen bevat geen producten

Moët is het grootste champagnehuis ter wereld, opgericht in 1743 door Claude Moët en later vernoemd tot Moët & Chandon in 1840 door het aantrouwen van Pierre-Gabriel Chandon de Briailles. Moët & Chandon groeide snel door succesvol management en overnames door de eeuwen heen. De grootste groei van het bedrijf vond plaats in de 19de eeuw, Jean-Remy Moët begon toen met de uitbreiding naar buitenlandse markten. Inmiddels is Moët & Chandon exportleider, 80% van de uit 771 hectare komende productie komt ten goede hieraan.Moët & Chandon Brut

De Moët & Chandon is één de bekendste en de meest gedronken champagne ter wereld, per jaar worden zo’n 20 Miljoen flessen van deze champagne ontkurkt.

De Brut is een uitstekende champagne, de kwaliteit van deze champagne wordt gegarandeerd door de samenstelling, hier wordt gebruik gemaakt van vins de reservé.

v.a. € 32,95 ontwerp een eigen etiket

Moët & Chandon Rosé

De Moët & Chandon Rosé is een uitstekende rosé champagne bestaande uit een blend van 3 wijnen met de nadruk op de Pinot Noir, deze wordt als laatste toegevoegd om een mooie roze kleur te geven.

Door het fruit van de pinot noir heeft de rosé champagne een zuivere en soepele smaak.

v.a. € 39,95 ontwerp een eigen etiketMoët & Chandon Nectar

Voor de liefhebber van de zoetere champagnes is er de Moët & Chandon Nectar.

De Nectar Imperial is zacht en licht zoet van smaak, goed uitgebalanceerd met de nadruk op Pinot Noir. Deze champagne is tevens een uitstekende instap voor onervaren champagne drinkers!

v.a. € 36,95  

Moët & Chandon Vintage

Voor diegene die net een stapje verder willen gaan dan de Moët & Chandon Brut is er de Vintage.

De Moët & Chandon Vintage is een blend van 50 procent Chardonnay, 34 procent Pinot Noir en 16 procent pinot Meunier. Dit geeft een spetterend resultaat met een heerlijke smaak!

v.a. € 44,95  Moët & Chandon Brut Magnum

Met zijn inhoud van 1,5 liter is de Moët & Chandon Magnum dubbel genieten! De Brut Imperial valt eigenlijk altijd en bij iedereen in de smaak.

De Magnum fles zal verpakt worden in een prachtige houten schuifkist. Met deze champagne geeft u absoluut een kwaliteitsgeschenk!

v.a. € 79,95  

Moët & Chandon Giftbox

Een heerlijke fles van de bekende Moët & Chandon Brut Imperial inclusief 2 glazen om direct te genieten!

De Brut Imperial is de meest gedronken champagne ter wereld en doorgaans eerste keus van ervaren champagnedrinkers. Elke anderhalve seconde wordt er ergens op de wereld een fles Brut Imperial ontkurkt.

v.a. € 49,95 ontwerp een eigen etiket