WIJN CHAMPAGNE BLOEMEN FRUITMAND TAART CADEAUBON CHOCOLADE BALLON KRAAMKADO
 
023 737 0017


Veuve Clicquot Champagne bestellen
Uw winkelwagen bevat geen producten

Veuve Clicquot opgericht door Philippe Clicquot-Murion was aanvankelijk actief in bankieren, de verkoop van wol en het produceren van champagne. Pas in 1805 toen het bedrijf werd nagelaten aan de weduwe (veuve in het Frans) Nicole-Barbe Ponsardin begon het zich te specialiseren in champagne en bleek hierin al snel zeer succesvol.

Veuve Clicquot werd al snel zeer geliefd bij verschillend koningshuizen, het champagnehuis heeft zelfs een koninklijk zegel gekregen van koningin Elizabeth II. Veuve bouwde hierdoor een goede reputatie op, de flessen zijn makkelijk te herkennen aan het felgele label. Veuve Clicquot is het op één na grootste champagnehuis ter wereld.Veuve Clicquot Brut

De Veuve Cliquot, in Engeland beter bekend onder de simpele naam The Yellow Label is een uitstekende Champagne bestaande uit 55% Pinot Noir, 15% Pinot Mineur en 30% Chardonnay.

De smaak van de champagne wordt vaak omgeschreven als vol en krachtig met een helder citroen-appel aroma.

v.a. € 36,95 ontwerp een eigen etiket

Veuve Clicquot Demi Sec

De Veuve Cliquot Demi Sec (halfdroog) is zeer geschikt voor mensen met een wat zoetere smaak. Hij is iets frisser dan de Brut en drinkt iets lichter.

De Demi Sec is uitstekend geschikt om mensen kennis te laten maken met Champagne. In het wit verpakt een mooi en elegant geschenk.

v.a. € 38,95  Veuve Clicquot Rosé

De Rosé van Veuve Clicquot is gebaseerd op de Veuve Clicquot Brut en dat merk je aan de volle smaak.

De Rosé dankt haar roze kleur aan de toevoeging van rode wijn speciaal geselecteerd voor het doeleinde van de rosé uit de eigen wijngaard van Veuve Clicquot.

v.a. € 42,95 ontwerp een eigen etiket

Veuve Clicquot Giftbox

De Veuve Clicquot Giftbox is het cadeau bij uitstek. In de giftbox zit een mooi fles Veuve Clicquot Brut champagne vergezeld door twee Veuve Clicquot glazen.

Om het geheel af te maken word het ingepakt in een feestelijke oranje cadeauverpakking met zwarte binnenvoering.

v.a. € 54,95 ontwerp een eigen etiketVeuve Clicquot Travel

De Veuve Clicquot Travel bestaat uit een heerlijke fles Veuve Clicquot Brut champgne (375ml fles) in een fraai vormgegeven handtas van neopreen en leer.

De smaak wordt vaak omgeschreven als vol en krachtig met een helder citroen-appel aroma. Absoluut een topcadeau voor welke gelegenheid dan ook.

v.a. € 33,95  

Veuve Clicquot Thermo

De Veuve Clicquot Thermo is een heerlijke Veuve Clicquot Brut champagne in een prachtige Thermo Ice Jacket.

De elegante maar feestelijke Ice Jacket is her te gebruiken en houd deze heerlijke champagne perfect op temperatuur.

v.a. € 42,95